Blog de călătorie

Cine suntem?

În spatele echipei Pierduți în lume, suntem noi, Iulia și Alex, amândoi lucrăm în domeniul IT de mai bine de 7 ani, și de 2 ani, ca mai toți din industrie, biroul nostru s-a mutat… acasă.

Împreună am călătorit în peste 35 de tari, de pe 3 continente, am participat la o nunta în India, am hrănit elefanți în Thailanda, am zburat cu balonul cu aer cald în Turcia, am făcut parasailing în Malta, am învățat sa ne dam cu placa în Bulgaria, ne-am pus o dorința la Fontana di Trevi în Italia, am luat o croaziera pe Nil în Egipt, am văzut castelul Prințesei Sisi în Austria, am mers pe circuitul de Formula 1 în Monaco, am luat prânzul într-un castel din Franța, am vizitat orașele antice din Grecia, am răsfoit cărți în cea mai frumoasa biblioteca din Cehia, și ne-am promis sa mergem pana la capătul lumii împreună, pe o plaja din Spania.

Ultima perioada nu a fost neaparat propice pentru călătorit și ne-a demonstrat ca planurile pe termen lung, nu prea se realizează în vremurile astea incerte, așa ca plecarea noastră în lume s-a tot amânat. Ne-am dat seama ca nu exista un moment propice sa lăsăm confortul casei, în favoarea unei vieți pe drumuri, așa ca ne-am făcut curaj, ne-am pus hainele în bagaj și am pornit în ceea ce speram noi sa fie aventura vieții noastre.

Așadar, atât aici cât și pe YouTube, Instagram și Tiktok, ne puteți urmări călătoria cu mașina către toate cele 50 de tari din Europa, în căutarea de experiențe inedite și locuri nedescoperite de turiști.